Włoskie tosty z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Składniki:

  • 4 kanapki chleba tostowego firmy Dan Cake
  • kulka sera mozarella
  • paczka pomidorków koktajlowych
  • 2 łyżki oliwy
  • świeża bazylia
  • ulubione zioła, np. prowansalskie
  • sól
  • pieprz.

Przygotowanie: Rozgrzej piekarnik do 180°. W tym czasie pokrój mozzarellę na plastry. Na kromkach chleba tostowego ułóż ser, skrop go oliwą i posyp wybranymi ziołami. Włóż do piekarnika i piecz maks. 25 minut. Gdy tosty będą już gotowe, przystrój je pomidorkami koktajlowymi oraz listkami świeżej bazylii.

Komentarze
Jeśli jesteś człowiekiem to przesuń suwak w prawo
  PRODUKT TYGODNIA  
produkt tygodnia
  PORADY  
Jak załagodzić atopowe zapalenie skóry?

Wszystkie osoby z AZS doskonale wiedzą, że pielęgnacja skóry atopowej nie należy do łatwych zadań. Istnieją jednak skuteczne sposoby na złagodzenie objawów ...

Cera bez skazy – jak walczyć z niedoskonałościami?

Każdej z nas zależy na idealnej cerze, jednak w większości przypadków osiągnięcie tego celu nie jest wcale proste. Widoczne przebarwienia, naczynka lub ślady po ...

5 sposobów na zdrowe i mocne paznokcie!

Łamliwe paznokcie, podobnie jak wypadające włosy, są powodem zmartwień niejednej kobiety. Piłowanie tylko w jedną stronę, stosowanie serum wzmacniającego i ...

  POPULARNE  
Nowy podkład Rimmel Match Perfection
"50 twarzy Greya" - film: kto zagra główne role?
10 najmodniejszych stylizacji męskiego zarostu na 2016 rok
Nowe oblicze Greya - Recenzja