Włoskie tosty z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Składniki:

  • 4 kanapki chleba tostowego firmy Dan Cake
  • kulka sera mozarella
  • paczka pomidorków koktajlowych
  • 2 łyżki oliwy
  • świeża bazylia
  • ulubione zioła, np. prowansalskie
  • sól
  • pieprz.

Przygotowanie: Rozgrzej piekarnik do 180°. W tym czasie pokrój mozzarellę na plastry. Na kromkach chleba tostowego ułóż ser, skrop go oliwą i posyp wybranymi ziołami. Włóż do piekarnika i piecz maks. 25 minut. Gdy tosty będą już gotowe, przystrój je pomidorkami koktajlowymi oraz listkami świeżej bazylii.

Komentarze
Jeśli jesteś człowiekiem to przesuń suwak w prawo
  PRODUKT TYGODNIA  
produkt tygodnia
  PORADY  
Pięć sposobów na skórę naczynkową

Skóra naczynkowa to problem wielu kobiet. Na ich powstanie wpływa wiele czynników – estrogeny, menopauza, fototyp skóry i inne, ale niezależnie od powodu ich ...

Jak poprawić kondycję skóry?

Jeśli usilnie staramy się zapobiec przebarwieniom, nawrotom zmian trądzikowych czy wreszcie pojawianiu się zmarszczek, polegając jedynie na podstawowej pielęgnacji ...

Pierwszy raz w gabinecie? Czas na mezoterapię!

Jeszcze kilkanaście lat temu medycyna estetyczna kojarzona była z możliwościami zarezerwowanymi dla ludzi bogatszych. Dziś jej osiągnięcia znajdują się w ...

  POPULARNE  
Nowy podkład Rimmel Match Perfection
"50 twarzy Greya" - film: kto zagra główne role?
10 najmodniejszych stylizacji męskiego zarostu na 2016 rok
Nowe oblicze Greya - Recenzja