Składniki:
Przygotowanie:
Ziemniaki i marchewkę obieramy. Ziemniaki kroimy w kosteczkę ,marchewkę ścieramy na tarce duże oczka. Na dużej patelni na masełku podsmażamy warzywa. Kiedy robią się złote zalewamy je bulionem warzywnym. Mieszamy. Całość przelewamy do garnka i gotujemy do miękkości warzyw. W szklance wody rozpuszczamy zupę w proszku i wlewamy do garnka. Następnie doprawiamy sola i pieprzem do smaku. Zaciągamy śmietaną. Przed podaniem posypujemy płatkami czosnku.
Zupa kremowa pieczarkowa Knorr jest bardzo smaczna i faktycznie kremowa.
Można ją zrobić samą, z makaronem czy też ziemniaczkami.
Ewa Sidor
Kwasy to temat, który powraca z ogromnym echem jesienią i pozostaje z nami zazwyczaj przez całą zimę. Ta pora roku pozwala odrobinę zaszaleć ze składnikami ...
Zima to wyjątkowo trudny okres dla skóry, szczególnie tej wrażliwej, nadreaktywnej, czy suchej. Mróz, zmiany temperatury, wiatr i suche powietrze w pomieszczeniach ...
Mikołajki tuż tuż, został miesiąc do świąt więc to idealny moment, aby pomyśleć o prezentach na Gwiazdkę. Nie warto zostawiać tego na ostatnią chwilę i w ...